Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, категорично е заявил,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, категорично е заявил,
Коментари Харесай

Мактоминей е неприкосновен за Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, категорично е декларирал, че клубът не би трябвало да преглежда предложения за Скот Мактоминей, разкрива " Дейли Мейл ".

Макар да не играе толкоз постоянно под управлението на нидерландеца, 26-годишният шотландец наподобява значимо звено за вариативността в отбора. Тен Хаг харесва това, че Мактоминей е много поливалентен футболист, който може да играе на няколко позиции на терена и може да го употребява постоянно, когато има потребност от ротация на състава или с цел да даде отмора на даден футболист.

Освен това нидерландецът е удовлетворен, че халфът от ден на ден се приспособява към неговия жанр на игра и все по-добре извършва поставените му задания. Така че не е изключено Мактоминей скоро да си върне и титулярното място в състава на " алените дяволи ".

Шотландецът е младеж на Манчестър Юнайтед и постоянно се раздава до краен лимит, когато получи късмет за изява, което е още едно значимо негово качество. Неговата цяла кариера до момента мина на " Олд Трафорд ", като той има 189 мача, 18 гола и 5 асистенции на сметката си и даже в един миг носеше и капитанската лента на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР